Ταξιδεύοντας στις Κυκλάδες με τον ηλιακό φορτιστή

Ευχαριστούμε πολύ τους Βασίλη, Ιωάννα, Στέλλα, Νίκο και Αλέξανδρο για τις φωτογραφίες και την εμπειρία που μοιράστηκαν μαζί μας. Χρησιμοποίησαν τον ηλιακό φορτιστή της Gosolar.gr , στις διακοπές τους καλύπτοντας όλες τις ανάγκες φόρτισης των συσκευών τους. Από κινητά έως και τα λάπτοπ τους. 

Η παρέα πήγε ιστιοπλοΐα στις Κυκλάδες το καλοκαίρι του 2021 και φόρτισε τις μπαταρίες της μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ο Βασίλης επέλεξε τον αναδιπλούμενο ηλιακό φορτιστή των 120W της Gosolar.gr. «Μας διευκόλυνε πολύ στο να φορτίζουμε τα κινητά και το tablet. Οι μισοί από εμάς μάλιστα δουλεύαμε κι εξ αποστάσεως οπότε ο εύκαμπτος ηλιακός φορτιστής ήταν ό,τι έπρεπε για τα λαπτοπ. Λόγω των πολλών ηλεκτρονικών συσκευών, χρησιμοποιήσαμε μια μικρή μπαταρία αυτοκινήτου. Την φορτίζαμε με το ηλιακό πάνελ κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Τοποθετήσαμε τον ηλιακό φορτιστή επάνω στο ιστιοπλοϊκό. Τα καλώδιά του ήταν αρκετά μακρυά ώστε να φορτίζουν την μπαταρία που είχαμε βάλει επάνω στο τραπέζι, μέσα στο  σκάφος. Και αυτό για εμάς το μεγάλο πλεονέκτημα του ηλιακού φορτιστή ήταν το μέγεθος σε συνάρτηση με την απόδοσή του.

Ψάχναμε για έναν ηλιακό φορτιστή που να είναι εύκολος στην μεταφορά, και επειδή θα χρησιμοποιούσαμε ενοικιαζόμενο σκάφος μόνο για λίγες ημέρες. Ο ηλιακός φορτιστής των 120W μάς έλυσε τα χέρια». 

Υπάρχουν διάφορες λύσεις για φόρτιση συσκευών με τη χρήση ηλιακής ενέργειας. Το σημαντικό είναι να επιλέγετε ένα σύστημα πρακτικό κι εύκολο, το οποίο θα βγάζει νόημα για εσάς και τις ανάγκες που θα έχετε σε κατανάλωση ρεύματος.  

Το προσωπικό της Gosolar θα σας βοηθήσει να επιλέξετε πάντα την καλύτερη λύση για εσάς. Μπορείτε να αποκτήσετε τον δικό σας ηλιακό φορτιστή πατώντας εδώ.

Είναι κατάλληλος για φόρτιση μπαταριών αυτοκινήτου, τροχόσπιτου, σκάφους, φορτηγού. Διαθέτει ρυθμιστή φόρτισης έχει και δύο εξόδους USB, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε κινητά τηλέφωνα, smartphones,tablets καθώς και  άλλες παρόμοιες συσκευές. Επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά εδώ ή τηλεφωνικά: (+30) 210 3243010 -102.

Παρεμφερείς Αναρτήσεις