Καλώς ορίσατε στην καινούρια μας ιστοσελίδα

Θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα νέα μας!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας έχει νέο όνομα κι εμφάνιση. Το solarcooking.com έχει μετονομασθεί σε gosolar.gr και έχει μεταφερθεί σε αναβαθμισμένη πλατφόρμα.

Όπως θα δείτε, το καινούριο περιβάλλον είναι πιο εύχρηστο και σύγχρονο. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας είναι εμπλουτισμένο με τρόπο που θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε περισσότερο με την ηλιακή ενέργεια και τις εφαρμογές της.

Με εμπειρία 20 και πλέον ετών στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, θεωρούμε σημαντικό το να ενημερώνεστε υπεύθυνα για τα οφέλη τους καθώς και για το πώς εξελίσσονται. Στο gosolar.gr θα βρείτε:

  • Ειδήσεις και άρθρα σχετικά με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας
  • Εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με τα φωτοβολταϊκά συστήματα και παρελκόμενά τους.
  • Ποικιλία από ηλιακές λύσεις για την κύρια/εξοχική κατοικία, την κατασκήνωση και τη θάλασσα, όπως φωτοβολταϊκά πάνελ, ηλιακούς φορτιστές, ηλιακούς προβολείς και φωτιστικά led και πολλά άλλα.

Ελπίζουμε να βρείτε τη νέα μας ιστοσελίδα ενδιαφέρουσα, χρήσιμη κι ευχάριστη. Αν σας αρέσει το gosolar.gr και θέλετε να το μοιραστείτε με συγγενείς και φίλους, θα το εκτιμήσουμε πολύ αν μας αξιολογήσετε στο facebook ή στο google. Αν θέλετε να μας δώσετε ανατροφοδότηση για περιεχόμενο που θα θέλατε να δείτε στον ιστότοπό μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Similar Posts