Πολλά από τα προϊόντα μας καθημερινά στέλνονται σε όλη την Ελλάδα με courier ή μεταφορικές εταιρείες.

Α. Για αποστολές εντός Ελλάδας, η παραγγελία σας αποστέλλεται με τους εξής τρόπους:

1. Γενική Ταχυδρομική για παραγγελίες βάρους έως 10 κιλών. Η εταιρεία μας έχει συνάψει σύμβαση με τη συγκεκριμένη ταχυμεταφορική εταιρεία για να σας παρέχει την μέγιστη δυνατή έκπτωση στα έξοδα αποστολής. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα με πραγματικό/ογκομετρικό βάρος έως 10 κιλά, εξ ορισμού στέλνονται με την προαναφερθείσα εταιρεία κούριερ. Τα έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία διαμορφώνονται με βάση το πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος. Η χρέωση διαμορφώνεται στα 3 ευρώ (+ ΦΠΑ) μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό έως 10 κιλά η χρέωση ανέρχεται στο 1.00 ευρώ (+ΦΠΑ) ανά κιλό. Για παραγγελίες με βάρος από 10 κιλά και πλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε τη χρήση μεταφορικής εταιρείας.

Εάν ο προορισμός της παραγγελίας θεωρείται δυσπρόσιτη περιοχή, ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αδυναμία παράδοσης της παραγγελίας. Ως δυσπρόσιτες περιοχές ορίζονται οι προορισμοί που είναι μακριά από τα κέντρα πόλεων ή τα σημεία διανομής της Γενικής Ταχυδρομικής. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βεβαιωθούμε ότι θα λάβετε το προϊόν εγκαίρως.

2. Ταχυμεταφορική εταιρεία της προτίμησής σας. Κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία μας, μπορείτε να ζητήσετε εναλλακτικό τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. Εάν έχετε προτίμηση και συνεργασία με εναλλακτική ταχυμεταφορική εταιρεία, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ώστε να σας αποσταλεί η παραγγελία με την courier που προτιμάτε και συνεργάζεστε.

3. Μεταφορική εταιρεία. Το συστήνουμε ιδιαίτερα για παραγγελίες πραγματικού/ογκομετρικού βάρους 10 κιλών και άνω. Αν δε γνωρίζετε κάποια συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία, μπορούμε να σας συστήσουμε την καταλληλότερη για να διευκολυνθείτε. Τα έξοδα αποστολής ορίζονται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.

Β. Για αποστολές σε Κύπρο και άλλες χώρες του εξωτερικού, ο πιο γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να παραλάβετε την παραγγελία σας είναι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.).  Ωστόσο, επειδή οι χρεώσεις των ΕΛΤΑ διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα του τελικού προορισμού, προτού προχωρήσετε στην ηλεκτρονική σας αγορά, συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο +30 210 3243010 για να σας βρούμε την πιο οικονομική ταχυμεταφορική εταιρεία με βάση τη χώρα στην οποία επιθυμείτε να παραδοθεί το προϊόν.