Σας περιμένουμε στην Έκθεση Boat & Fishing Show 2022!

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην διπλή έκθεση BOAT&FISHING SHOW 2022 – SEA&TOURISM EXPO.

Η μεγαλύτερη έκθεση για όλους τους κλάδους της θάλασσας, θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 13 Μαρτίου (4 ημέρες), στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Η έκθεση μετακομίζει σε νέο εκθεσιακό κέντρο που φτάνει τα 12.500 τμ κι έχει άνετο πάρκινγκ, ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των εκθετών, αλλά και τη μεγάλη επισκεψιμότητα του κοινού. Η διπλή έκθεση Boat&fishing SHOW 2022 – sea&tourism expo, θα ξεκινήσει την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, με πολλά παράλληλα event που θα διεξαχθούν τόσο σε κλειστό όσο και σε ανοιχτό χώρο.

Στο εκθεσιακό μας περίπτερο C49B, θα δείτε μεγάλη γκάμα από τα φωτοβολταϊκά συστήματα και ηλιακά προϊόντα που διαθέτουμε για αυτονομία κι εξοικονόμηση ενέργειας. Για τους λάτρεις της θάλασσας, θα διαθέτουμε ποικιλία από άμεσα διαθέσιμους ηλιακούς φορτιστές για το σκάφος, εύκαμπτα φωτοβολταϊκά πάνελ, φανούς σήμανσης, φωτιστικά led κι άλλες έξυπνες λύσεις.

Για προσκλήσεις ή οποιαδήποτε απορία σχετικά με την έκθεση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3243 010 ή στο [email protected] . Σας περιμένουμε!

H είσοδος στους επισκέπτες θα επιτρέπεται μόνο με επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Παρεμφερείς Αναρτήσεις