Η ομάδα μας μεγαλώνει! Νέα διαθέσιμη θέση εργασίας στην εταιρεία μας

Υπάλληλος γενικών καθηκόντων

 

Η εταιρεία μας προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία για θέση πλήρους απασχόλησης! Ο υποψήφιος/α θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία και να εξελιχθεί επαγγελματικά μέσα από το εργασιακό μας περιβάλλον. Σε έναν κλάδο συνεχώς αναπτυσσόμενο όπως αυτόν των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ο υποψήφιος θα μπορέσει να συνεισφέρει στην δημιουργία λύσεων για ενεργειακές ανάγκες του μέλλοντος.

Κύριες ευθύνες θέσης εργασίας

  • Γραμματειακή υποστήριξη: Εξυπηρέτηση πελατών (διαχείριση εισερχόμενων/εξερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων, υποστήριξη πελατών στο φυσικό κατάστημα)
  • Καταχώρηση δεδομένων πελατών σε πληροφοριακά συστήματα (CRM & ERP)
  • Οργάνωση αποθήκης (τακτοποίηση εμπορευμάτων βάσει FIFO και LIFO μεθόδων)
  • Διαχείριση παραγγελιών (συσκευασία και αποστολή παραγγελιών, δημιουργία παραστατικών, παρακολούθηση αποστολών)
  • Υποστήριξη προϊόντων (παραγωγή σχετικού περιεχομένου για την υποστήριξη προϊόντων π.χ οδηγίες χρήσεως)
  • Ανάλυση δεδομένων: έρευνα αγοράς, αναγνώριση ευκαιριών για βελτιστοποίηση καθημερινών διαδικασιών και της λειτουργικότητας.
  • Μάρκετινγκ: παραγωγή περιεχομένου για την ιστοσελίδα της εταιρείας και για τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης

Προσόντα/προϋποθέσεις

Επαγγελματική προϋπηρεσία: 1 – 5 έτη

Εκπαίδευση: Πτυχίο Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι σε κλάδο οργάνωσης & διοίκησης επιχειρήσεων, λογιστικής, μάρκετινγκ, πληροφορικής

Γνώσεις Πληροφοριακών συστημάτων: Απαραίτητη η γνώση και εξοικείωση με: συστήματα πελατολογίου (CRM) & Μηχανογράφησης (ERP), MS Office εργαλεία (Word, Excel, PPT).

Γλώσσες: Ελληνικά (γραπτός και προφορικός λόγος – πολύ καλή γνώση), Αγγλικά (Lower)

Δεξιότητες: Ο ιδανικός υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει επαγγελματική συμπεριφορά, θετική ενέργεια και ισχυρό πνεύμα συνεργασίας. Να είναι συνεπής, να λειτουργεί αποτελεσματικά υπό πίεση και να δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια. Να κάνει καλή διαχείριση του χρόνου του και να έχει κριτική σκέψη. Να ενδιαφέρεται για το αντικείμενο και τον κλάδο της εταιρείας. Με δυνατότητα να προσαρμόζεται και να χειρίζεται πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα. Διάθεση για δημιουργικότητα και λήψη πρωτοβουλιών. Ενδιαφέρον για προκλήσεις και δεκτικότητα στην εκμάθηση νέων πραγμάτων.

Παρουσίαση εταιρείας: Η εταιρεία Μπαλαφούτης – Gosolar.gr εξειδικεύεται στην προμήθεια εξοπλισμού για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα και ηλιακά προϊόντα. Παρέχει επίσης υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Με εμπειρία 25+ ετών, υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος ηλιακών  εφαρμογών για κύριες/ εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, επαγγελματικούς χώρους και κλάδους όπως τον κατασκευαστικό, τη ναυτιλία, την γεωργία κ.α.

Η εταιρεία μας προσφέρει ένα αξιοσέβαστο εργασιακό περιβάλλον ελεύθερο από διακρίσεις και παρενοχλήσεις. Παράλληλα δεσμεύεται και υποστηρίζει την διαφορετικότητα και καλύτερη ένταξη όλων των εργαζομένων.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το βιογραφικό σας εδώ: [email protected]

Παρεμφερείς Αναρτήσεις