Το Όραμα της Επιχείρησης

Όραμά μας η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας στο μέγιστο βαθμό με στόχο την καθημερινή κάλυψη των ενεργειακών αναγκών. Σε μια χώρα όπως την Ελλάδα όπου η ηλιακή ενέργεια είναι άφθονη στρεφόμαστε σε έξυπνους τρόπους και χρησιμοποιούμε τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας προς όφελος του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Οι Αξίες Μας

Το περιβάλλον και η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας: Έχουμε στραφεί σε προϊόντα και συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον. Στόχος μας είναι να επιβαρύνουμε τον πλανήτη στο ελάχιστο δυνατό και να διασφαλίσουμε ενεργειακούς πόρους για τις επόμενες γενιές.

Η πελατοκεντρική μας νοοτροπία : Στην εταιρεία μας πρώτα ακούμε τον πελάτη και μετά προτείνουμε λύσεις. Δίνουμε έμφαση στη σωστή ενημέρωση και κατατόπισή του στα θέματα της ηλιακής και αιολικής ενέργειας. Φροντίζουμε να τον υποστηρίζουμε πριν και μετά από την πώληση.

Η πολυετής εμπειρία μας & τεχνογνωσία στον κλάδο: Με εμπειρία 20 και πλέον ετών στις ηλιακές εφαρμογές και με τεχνικό υπόβαθρο στον τομέα της Μηχανολογίας, θέλουμε να σας ενημερώνουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα γύρω από τη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ευθύτητα & ειλικρίνεια: είμαστε απόλυτα ευθείς και ειλικρινείς στην επικοινωνία μας και στον τρόπο λειτουργίας μας. Βλέπουμε την δουλειά μας με σοβαρότητα κι επαγγελματισμό.

Φυσική Παρουσία & Συμμετοχή σε Εκθέσεις: Θέλουμε να μας γνωρίσετε από κοντά. Για αυτό και διαθέτουμε φυσικό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε το χώρο μας, να δείτε τα προϊόντα μας και να συζητήσουμε επί τόπου την λύση που ταιριάζει σε εσάς καλύτερα. Παράλληλα συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε σημαντικές εκθέσεις.